KVUG

KVUG ansøgning

KVUG nyheder

KVUG medlemmer

KVUG strategiplan

KVUG støtte

KVUG vedtægter

Se KVUG bedst

Forskningssamarbejde

The Commission

 

 
Kommissionen for Videnskabelige Undersøgelser i Grønland

Støtte til initiativer og projekter 2002

Kommissionen for Videnskabelige Undersøgelser i Grønland yder økonomisk støtte til initiativer og udviklingsprojekter, der indenfor og gerne også på tværs af de forskellige videnskabelige hovedområder kan fremme og understøtte dansk-grønlandsk samarbejde indenfor polarforskning.

Det er et væsentligt element for valg af opgaver, som Kommissionen vil støtte, at der skal være tale om aktiviteter, der bidrager til kompetenceopbygning i Grønland og videnoverførsel fra Danmark til Grønland.

Støtte til særlige formål
KVUG har udmeldt en beløbsramme på ca. 0,9 mio. kr. til uddeling efter ansøgning. Ansøgningsfristen udløb tirsdag den 9. april 2002. Der er indkommet 36 ansøgninger med et samlet ansøgt beløb på kr. 1.859.215

Listen over de, der modtog bevilling fra KVUG i 2001, kan ses her.

Støtte til oprettelse af PhD-stipendier
Kommissionen har opslået 2 PhD-stipendier til besættelse i 2002 med det formål at styrke forskningsudvikling og forskerrekruttering i Grønland.

Stipendierne finansieres i fællesskab af Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling, Undervisningsministeriet og Grønlands Hjemmestyre.

Ansøgningsfristen for PhD-stipendier i 2002 udløb tirsdag den 2. april 2002 og der er indkommet 12 ansøgninger.DPC home page